Kunsthusets begivenheder

Her kan du få et nemt overblik over alle kurser, ferniseringer, arrangementer med videre der foregår i Kunsthuset Løvens Hule.

Du kan vælge kategori og søge hvad du gerne vil finde eller du kan få overblikket måned for måned.

OBS – Vælg kategori for flere valg

Vi laver løbende nye arrangementer, og du kan abonnere på vores kalender – så er du altid opdateret i din egen online kalender. Du kan lave en søgning således at hvis du kun er interesseret i at abonnere på tegnehyggeaftener, så kan du bare vælge dem i kategorier og abonnere – så kommer de nye tegnehyggeaftener helt automatisk ind i din kalender. Dette gøres lige under kalenderen.

Al undervisning foregår i skønne omgivelser i lyse og indbydende lokaler

Kunsthuset Løvens HuleØ

 

 

maj
12
lør
Powertex Weekend
maj 12 kl. 10:00 am – maj 13 kl. 2:41 pm
Powertex Weekend

Det bliver vildt …. og sjovt ….

Lørdag og søndag den d. 12. Og 13. maj 2018 leger vi med Powertex for fuld udblæsning. Vi starter med at dykke ned i basis delen nemlig den hvor vi fokuserer på krakeleringen. Så bevæger vi os over i 3D, rust og struktur og som en lille ekstra gave til alle jer der har lyst til at lege med smider jeg undervisning i Powerprint ind i puljen også …..

Alle materialer du skal bruge er med i prisen

4 mindre lærreder til alt det leg med forskellige tekniker, Powertex, Bister, klude svampe, 3d flex, rust effekt, stone art og et laserprint til overførsel …

Prisen er kun kr 1.899 for begge dages sjov og leg – Begge dage mødes vi fra kl 10-15 den 12. og 13. Maj 2018

Du skal selv medbringe frokost og noget at drikke begge dage – der er køleskab til opbevaring.

Kom og leg med …. det bliver rigtig hyggeligt, du kan sagtens være med selv om du aldrig har prøvet Powertex før og OGSÅ hvis du har 😉 Jeg har brugt mediet flittigt de sidste par år, så jeg har masser af tips og tricks og gode ideer oppe i ærmet.