Lev af din kunst – helt eller delvist

Når du som kunstner begynder at udstille og sælge dine værker, begynder du helt automatisk at fokusere på at leve af din kunst – helt eller delvist. Det er jo intet mindre end fantastisk, for hvem vil ikke gerne leve af sin største passion når alt kommer til alt. Jeg har gjort det selv gået hele vejen og lever i dag af min kunst, og jeg nyder hver eneste dag i mit atelier elsker min hverdag, og det jeg beskæftiger mig med.

Vil du også gerne leve helt eller delvist af din kunst?

Så er Kunsthuset Løvens Hules Business Academy under vores Kreative Fitnesscenter en virkelig god mulighed for dig. Kun PLATINUM Medlemmer får adgang til denne mulighed

PLATINUM medlemsskabet giver dig en fast værkstedsplads i vores kreative miljø på ca. 8 m2. Der er kun 6 af sådanne pladser ledige i huset.

Fordelene:

 • Saml dit fokus et sted
 • Udvikling af dine kunstværker OG din kunstforretning
 • Netværk med andre i samme situation
 • Kunstnerfællesskab og netværk

Udover en fast værkstedsplads får du også adgang til samtlige af vores Kreative Fitness hold, som du kan benytte som det passer dig. På holdene har vi tilknyttet kompetente undervisere der kan hjælpe dig udvikle dine malerier og tegninger i dit tempo og med udgangspunkt i dit niveau – læs mere om de enkelte hold her

Når du starter op på din værkstedsplads laver vi en plan for dig og din kunstforretning og så medfølger der en times opfølgning på din plan ca. hver anden måned. En af min egne største udfordringer gennem tiden har været at holde fokus fast på den udvikling, jeg havde gang i på et givent tidspunkt. Jeg er iværksætter, og mit hoved bobler med ideer, og det går stærkt nogen gange. Det har betydet en verden til forskel at få min kæreste til at være min sparringspartner gennem de sidste par år og sammen med ham kunne fastholde mit fokus – det var da jeg begyndte at fastholde fokus at min kunstforretning virkelig flyttede sig.

Fælles business Academy workshops – bogholderi, online markedsføring, hjemmeside, salg, kommunikation og selviscenesættelse er nogle af de workshops som Business Academy for kunstnere tilbyder og med dit PLATINUM medlemsskab, kan du deltage på alle de kurser du vil uden ekstra betaling. Disse kurser er ligesom det Kreative Fitnesscenter tilrettelagt så vi tager udgangspunkt i din situation og du arbejder på dit helt eget projekt med sparring fra den pågældende underviser.

Jeg har levet af min kunst i nogle år

Og jeg vil så gerne dele nogle af mine mange erfaringer med dig.

Jeg ser det igen og igen at kunstnere væver lidt omkring at tage springet ud i det, og når de så gør det er det lidt på prøve hele tiden. Jeg ser det jo fordi jeg selv har været lige præcis der. Mange flytter rundt mellem tilbud om online galleri, tilbud om små udstilinger, deltagelse i messer og markeder, deltagelse i diverse kunstruter osv. Og alt sammen er ganske godt og ganske fint – men ville det ikke være endnu bedre hvis du havde en sparringspartner eller to du lige kunne vende det hele med inden du tilmelder dig?? Nogen der kan hjælpe dig med at udvælge og planlægge din vej igennem hele cirkusset derude.

Når du begynder at sælge af din kunst, har du en lille forretning, hvad enten du vil det eller ej og det synes jeg forpligter. Det kræver lidt mere end visitkort, 10 malerier og gåpåmod at leve af kunsten, men dette er en vanvittig god start.

Så lad os hjælpe dig med at få sat din kunstforretning i rammer – køb dit PLATINUM medlemsskab allerede idag og kom igang med din kunstforretning og ikke mindst en plan som vi hjælper dig med at holde.

Lise Højer

Lise Højer

Stifter og indehaver af Kunsthuset Løvens Hule

Jeg har stiftet Kunsthuset Løvens Hule fordi jeg mener at vi som kunstnere der gerne vil tage vores passion til nye højder bør stå sammen. Jeg har gået vejen selv og lever af min kunst …. og det elsker jeg virkelig. Jeg deler gerne ud af min erfaring og driver med glæde huset til fordel for både dig og mig.

//Lise

PLATINUM

Slip de kreative kræfter helt fri
DKK1549/Måned
 • Kom og vær kreativ i husets åbningstid
 • Fast værkstedsplads i huset og nøgle til huset
 • Deltagelse på Kreative Fitnesshold GRATIS
 • Deltagelse på fordybelseskurser GRATIS
 • Deltagelse i medlemsarrangementer
 • Få adgang til vores online Tips og Tricks forum
 • Adgang til Business Academy
 • Filterkaffe og te ad libitum
 • Opbevaring af dine ting fra gang til gang i eget værksted
 • Oprettelsesgebyr kr. 199
Vælg medlemsskab